Svinalängorna blir terminens sista

Söndagen den 12 juni kl 14.00 avslutar vi vårterminen. Och det gör vi med ett sevärt och prisbelönat svenskt drama. Pernilla August stod för regin när Susanna Alakoskis roman skulle bli film.

Noomi Rapace och Tehilla Blad spelar båda rollen som Lena. Noomi den vuxna Lena som lever myspysigt kärnfamiljsliv när hon kontaktas av sin mamma från dödsbädden och måste återvända till minnena från barndomen. Tehilla spelar Lena i tillbakablickarna där vi får följa hennes uppväxt med sina finska, invandrade föräldrar och tragedin som slet dem isär.

Filmen är 110 min och rekommenderas från 15 år.

Varmt välkomna!

Fanfaren passar på att önska er alla en riktigt härlig sommar och önskar er välkomna tillbaka till hösten. Boka redan nu in söndagen den 4 september. Då drar vi igång igen och vi inleder hösten med ytterligare ett starkt svenskt drama från ifjol. Håll utkik efter höstens program…

Annonser
Det här inlägget postades i Filmvisning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svinalängorna blir terminens sista

 1. Tobbe Blad skriver:

  Hej!

  Fick en idé när jag såg ert inlägg. Kanske ni skulle tycka att det var roligt om Tehilla kommer till visningen. Det kanske går ha en liten frågestund efteråt. Hör av er om intresse finns. Vet int om det funkar än men om ni vill att Tehilla kommer, så kollar jag upp det.

  Vänligen

  Tobbe Blad

  • fanfaren skriver:

   Hej Tobbe, det skulle vara toppen kul. Tyvärr har vi stött på problem – filmens releasedatum har flyttats fram så vi måste skjuta visningen till i höst. Kanske kan hon komma då? Den 4 september blir det. Vi gör en rokad och flyttar den svenska filmen vi skulle visa då (Till det som är vackert) till nu. Men jag försöker kontakta dig på nått annat sätt så kanske vi kan höras om höstens visning. Det är väldigt kul att få en möjlighet att tala med de som varit med i eller bakom filmen och det uppskattas mycket av våra besökare. Eva Melander besökte oss när vi visade Sebbe bla.
   Hälsn Petra för Fanfaren film i Farsta

 2. Tobbe Blad skriver:

  Hej
  Tänkte höra om ni fortfarande är intresserade av att Tehilla kommer den 4:e sept när ni visar Svinalängorna? Hon har faktiskt lagt in det i sin kalender och skulle tycka att det vore jättekul att komma.

  Vänligen

  Tobbe Blad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s